Koulutan kaikenlaisia hevosia nuorista kokemattomista hevosista, joista halutaan saada turvallisia ja tyytyväisiä ratsuja tai ajohevosia, aina hevosiin joilla on jonkinlainen käytös mitä ihminen kokee ongelmaksi. Kuten esimerkiksi hevosen haluttomuus lastautua traileriin.

Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla nuori hevonen tai ongelmia hevosesi kanssa tullaksesi hevoskoulutukseen. Jos haluat parantaa sinun ja hevosesi välistä suhdetta, oppia paremmin ymmärtämään hevostasi tai parantaa harrastuksesi turvallisuutta, suosittelen lämpimästi varaamaan hevoskoulutuksen.

Kouluttaessani hevosia pidän erityisen tärkeänä turvallisuutta sekä hevosen hyvinvointia. Koulutustapahtuma etenee yleensä niin, että ensin minä koulutan hevostasi, jonka jälkeen sinä pääset hevosesi kanssa harjoittelemaan samoja asioita. Minulle tärkeää on se, että omistaja oppii käsittelemään hevosensa hyvin jolloin koulutuksen avulla saadaan pitkäaikaisvaikutusta omistajan ja hevosen elämään.

Tuntihintani kouluttaessani on 65 – 70 euroa / h. Hinnat ovat esimerkkihintoja Oulun seudulla, kysy tarkempi hinta muille alueille.